Dakwerker Leuven
Pan Aerts Hans diensten

Aerts Hans

Dakpannen

Dakpannen

Klanten/opdrachtgevers leggen de lat hoog als het gaat over de realisatie van hun dak of dakrenovatie. Daarom gaan wij kijken welke eisen de klant stelt naar de esthetische uitstraling, de betaalbaarheid en de duurzaamheid om het project te realiseren. Kwaliteit wordt door ons hoog in het vaandel gedragen tot en met in de nok. Zie kleidakpannen Wienerberger – Koramic tot 30 jaar garantie.

dakpannen
dakpannen Dakwerken Aerts Hans

Breed scala dakpannen

Dakpannen zijn een essentieel bouwmateriaal voor het bedekken van daken. Ze worden meestal gemaakt van klei, beton of leisteen en zijn beschikbaar in verschillende vormen en maten. Het type dakpan dat het meest geschikt is voor uw dak hangt af van verschillende factoren, zoals het klimaat, de hellingshoek van het dak en de bouwstijl van uw huis.

Bij Dakwerken Aerts Hans bieden we een breed scala aan dakpannen om aan verschillende behoeften en voorkeuren te voldoen. Onze ervaren professionals kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste dakpannen voor uw dak, en we zorgen voor een professionele installatie om ervoor te zorgen dat uw dak goed beschermd is tegen de elementen.

Of u nu een nieuw dak wilt installeren of uw bestaande dak wilt vervangen, bij Dakwerken Aerts Hans streven we naar uitstekende kwaliteit en service. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor een consult en offerte op maat.

Als u op zoek bent naar betrouwbare en professionele dakwerken in de regio Leuven, dan is Aerts Hans uw ideale partner. Wij bieden kwaliteit, vakmanschap en maatwerkoplossingen voor al uw dakbehoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij u kunnen helpen met uw dakproject inde regio Leuven. Op zoek naar idee voor dakbedekking, neem dan een kijkje bij onze leverancier van dakpannen, Wienerberger. 

Wienerberger is een toonaangevend bedrijf in de bouwsector, gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige keramische bouwmaterialen. Hun website biedt uitgebreide informatie over hun producten, diensten en duurzaamheidsinitiatieven.

Wienerberger biedt een breed scala aan bouwmaterialen, waaronder gevelstenen, dakpannen, bakstenen en kleiklinkers. Ze leveren materialen voor zowel residentiële als commerciële bouwprojecten.

Het bedrijf zet zich in voor duurzaamheid en heeft diverse maatregelen genomen om de milieuprestaties van hun producten te verbeteren. Ze streven naar energie-efficiëntie in hun productieprocessen, maken gebruik van hernieuwbare energiebronnen en hebben aandacht voor materiaalrecycling en afvalvermindering.

Op de website van Wienerberger vind je gedetailleerde productinformatie  en inspiratie.