Dakwerker Leuven
Pan Aerts Hans diensten

Aerts Hans

Roofing / EPDM

Roofing / EPDM

Een product gefabriceerd uit de bestanden van aardolie en recyclage oude roofing en bestaat in verschillende soorten : APP en SBS en is budgetvriendelijk.

EPDM / Roofing

Geschikt voor nieuwbouw en renovatie zodat je in één keer voor lange tijd onbezorgd zal zijn. EPDM is een uiterst duurzaam éénlaags synthetisch dakrubber in verschillende dikte en onderbouw met een levensduur van 50 jaar.

Roofing / EPDM

Uw specialist in roofing en EPDM

Dakwerken Aerts Hans biedt hoogwaardige roofing- en EPDM-oplossingen voor uw dakbedekkingsbehoeften. Roofing is een verzamelnaam voor diverse materialen die gebruikt worden om een dak te bedekken, zoals dakpannen, leien of bitumen. EPDM is een duurzame en weerbestendige synthetische rubber die vaak wordt gebruikt als dakbedekkingsmateriaal. Onze deskundige dakdekkers gebruiken deze materialen om uw dak te bedekken, waterdicht te maken en te isoleren. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze hoogwaardige roofing- en EPDM-diensten.”

Als u op zoek bent naar betrouwbare en professionele dakwerken in de regio Leuven, dan is Aerts Hans uw ideale partner. Wij bieden kwaliteit, vakmanschap en maatwerkoplossingen voor al uw dakbehoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij u kunnen helpen met uw dakproject in de regio Leuven. Op zoek naar idee voor dakbedekking, neem dan een kijkje bij onze leverancier van dakpannen, Wienerberger. 

Wienerberger is een toonaangevend bedrijf in de bouwsector, gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige keramische bouwmaterialen. Hun website biedt uitgebreide informatie over hun producten, diensten en duurzaamheidsinitiatieven.

Wienerberger biedt een breed scala aan bouwmaterialen, waaronder gevelstenen, dakpannen, bakstenen en kleiklinkers. Ze leveren materialen voor zowel residentiële als commerciële bouwprojecten.

Het bedrijf zet zich in voor duurzaamheid en heeft diverse maatregelen genomen om de milieuprestaties van hun producten te verbeteren. Ze streven naar energie-efficiëntie in hun productieprocessen, maken gebruik van hernieuwbare energiebronnen en hebben aandacht voor materiaalrecycling en afvalvermindering.

Op de website van Wienerberger vind je gedetailleerde productinformatie  en inspiratie.