Dakwerker Leuven
Pan Aerts Hans diensten

Aerts Hans

Isolatie

Isoleren

Het bijdragen van goede isolatie van uw dak, hellend of plat, is een investering voor de toekomst en vooral voor uwe portefeuille. Daarom zal dakwerken Aerts Hans voor u de meest interessante isolatie op maat voorstellen. Hoe hoger de Rd-waarde, des te hoger het rendement van uw te isoleren woning.

Powerroof Sarking

Sarking platen worden gebruikt om hellende daken aan de buitenzijde te isoleren bovenop de bestaande kepers – spanten. Het grote voordeel hiervan is, dat het isolatieschild ononderbroken doorloopt en daardoor zoveel mogelijk koudebruggen uitsluit.

isolatie

Dakisolatie

Dakisolatie is een belangrijk onderdeel van dakwerken en kan aanzienlijk bijdragen aan het verminderen van de energiekosten en het verhogen van het comfort in uw woning. Bij Aerts Hans Dakwerken bieden we verschillende soorten isolatie aan, elk met hun eigen voordelen en nadelen. Door te investeren in de juiste dakisolatie, kunt u uw woning warmer houden in de winter en koeler in de zomer, wat kan leiden tot aanzienlijke besparingen op uw verwarmings- en koelrekeningen. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat de isolatie correct wordt geïnstalleerd om maximale effectiviteit te garanderen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze dakwerken en isolatie services.

Als u op zoek bent naar betrouwbare en professionele dakwerken inde regio Leuven, dan is Aerts Hans uw ideale partner. Wij bieden kwaliteit, vakmanschap en maatwerkoplossingen voor al uw dakbehoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij u kunnen helpen met uw dakproject in de regio Leuven. Op zoek naar idee voor dakbedekking, neem dan een kijkje bij onze leverancier van dakpannen, Wienerberger. 

Wienerberger is een toonaangevend bedrijf in de bouwsector, gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige keramische bouwmaterialen. Hun website biedt uitgebreide informatie over hun producten, diensten en duurzaamheidsinitiatieven.

Wienerberger biedt een breed scala aan bouwmaterialen, waaronder gevelstenen, dakpannen, bakstenen en kleiklinkers. Ze leveren materialen voor zowel residentiële als commerciële bouwprojecten.

Het bedrijf zet zich in voor duurzaamheid en heeft diverse maatregelen genomen om de milieuprestaties van hun producten te verbeteren. Ze streven naar energie-efficiëntie in hun productieprocessen, maken gebruik van hernieuwbare energiebronnen en hebben aandacht voor materiaalrecycling en afvalvermindering.

Op de website van Wienerberger vind je gedetailleerde productinformatie  en inspiratie.