Dakwerker Leuven
Pan Aerts Hans diensten

Aerts Hans

Daktimmer

Daktimmer

Werken met hout is een passie. Heeft u een nieuwe daktimmer nodig die uit gordingen, kepers of spanten bestaat dan kan dit uit Vuren (Epecia), Douglas, RND, Eik of tropisch hardhourt bestaan. .

CE-gekeurd constructiehout

Wij werken enkel met CE-gekeurd constructiehout van de hoogste kwaliteit. Op vraag van de klant kunnen wij ook PEFC gelabeld hout aanbieden met de absolute garantie dat het uit een duurzaam beheerd bos komt. Het drenken van het hout tegen schimmels en insecten kan in het groen of kleurloos.

Daktimmer

Uw specialist in daktimmerwerken

Welkom bij Dakwerken Hans Aerts, uw specialist in daktimmer en isolatie in de regio Leuven. Ons team van ervaren vakmensen staat klaar om uw dakprojecten tot leven te brengen. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of herstellingen, wij bieden een breed scala aan diensten om aan al uw dakbehoeften te voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen uw dromen te verwezenlijken.

Als u op zoek bent naar betrouwbare en professionele dakwerken in de regio Leuven, dan is Aerts Hans uw ideale partner. Wij bieden kwaliteit, vakmanschap en maatwerkoplossingen voor al uw dakbehoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij u kunnen helpen met uw dakproject in de regio Leuven. Op zoek naar idee voor dakbedekking, neem dan een kijkje bij onze leverancier van dakpannen, Wienerberger. 

Wienerberger is een toonaangevend bedrijf in de bouwsector, gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige keramische bouwmaterialen. Hun website biedt uitgebreide informatie over hun producten, diensten en duurzaamheidsinitiatieven.

Wienerberger biedt een breed scala aan bouwmaterialen, waaronder gevelstenen, dakpannen, bakstenen en kleiklinkers. Ze leveren materialen voor zowel residentiële als commerciële bouwprojecten.

Het bedrijf zet zich in voor duurzaamheid en heeft diverse maatregelen genomen om de milieuprestaties van hun producten te verbeteren. Ze streven naar energie-efficiëntie in hun productieprocessen, maken gebruik van hernieuwbare energiebronnen en hebben aandacht voor materiaalrecycling en afvalvermindering.

Op de website van Wienerberger vind je gedetailleerde productinformatie  en inspiratie.