Dakwerker Leuven
Pan Aerts Hans diensten

Aerts Hans

Lood- en zinkwerken

Lood- en zinkwerken

Bij alle mogelijke dakwerken komen ook steeds lood- en zinkwerken te pas, die door dakwerken Aerts Hans met zeer hoge kwaliteit worden afgewerkt. Bakgoten, hanggoten en afvoerbuizen zijn een deel van uw dak dat er voor zorgt dat het regenwater naar de rioleringen of waterput wordt afgevoerd. Materiaalkeuze voor bakgoot – hanggoot – afvoerbuizen : natuurzink – Quartz – Anthra zink. Koperen en zinken daken en gevels in staande naad worden door ons tot in de puntjes uitgevoerd. Koper en zink staande naad is te herkennen aan de evenwijdige lijnen op het dak of tegen de gevel.

Lood- en zinkwerken

Lood- en zinkwerken

Bij Dakwerken Aerts Hans maken we graag gebruik van duurzame materialen zoals lood en zink. Lood wordt vaak gebruikt voor het waterdicht maken van dakkapellen, schoorstenen en dakgoten. Het is een flexibel materiaal dat met de hand op maat kan worden gemaakt door onze ervaren dakwerkers. Zink wordt vaak gebruikt voor dakbedekking en dakgoten. Het heeft een lange levensduur en is bestand tegen weersinvloeden. Wij zorgen ervoor dat uw dak werkelijk waterdicht is en er mooi uitziet. Met een perfecte afwerking. 

Heeft u vragen over onze lood- en zinkwerken? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Waarom zijn lood- en zinkwerken belangrijk voor uw dak?

Lood- en zinkwerken zijn van groot belang voor de waterdichtheid van uw dak. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen en vakmanschap kunnen wij ervoor zorgen dat uw dak jarenlang bestand is tegen regen, wind en andere weersinvloeden. Bovendien dragen lood- en zinkwerken bij aan de esthetiek en uitstraling van uw dak.

Als u op zoek bent naar betrouwbare en professionele dakwerken in de regio Leuven, dan is Aerts Hans uw ideale partner. Wij bieden kwaliteit, vakmanschap en maatwerkoplossingen voor al uw dakbehoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij u kunnen helpen met uw dakproject in de regio Leuven. Op zoek naar idee voor dakbedekking, neem dan een kijkje bij onze leverancier van dakpannen, Wienerberger. 

Wienerberger is een toonaangevend bedrijf in de bouwsector, gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige keramische bouwmaterialen. Hun website biedt uitgebreide informatie over hun producten, diensten en duurzaamheidsinitiatieven.

Wienerberger biedt een breed scala aan bouwmaterialen, waaronder gevelstenen, dakpannen, bakstenen en kleiklinkers. Ze leveren materialen voor zowel residentiële als commerciële bouwprojecten.

Het bedrijf zet zich in voor duurzaamheid en heeft diverse maatregelen genomen om de milieuprestaties van hun producten te verbeteren. Ze streven naar energie-efficiëntie in hun productieprocessen, maken gebruik van hernieuwbare energiebronnen en hebben aandacht voor materiaalrecycling en afvalvermindering.

Op de website van Wienerberger vind je gedetailleerde productinformatie  en inspiratie.