Dakwerker Leuven
Pan Aerts Hans diensten

Aerts Hans

Natuur- en kunstleien

Natuur- en kunstleien

Een andere keuze van materialen dan pannen zijn leien. In leien hebben we kunstleien en natuurleien. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Kunstleien bestaan uit vezelcement en bevatten geen asbest meer. Kunstleien zijn relatief goedkoper dan natuurleien. Onze firma richt zich ook op de natuurleien zodat we onze ambachtelijke kunst kunnen ontplooien.

Natuur- en kunstleien

Natuurleien en kunstleien

Natuurleien en kunstleien zijn beide populaire opties voor dakbedekking. Dakwerken Aerts Hans biedt hoogwaardige natuurleien en kunstleien, die duurzaam en waterdicht zijn, en een klassieke uitstraling bieden voor uw dak. Natuurleien zijn echter over het algemeen duurder dan kunstleien, zijn ambachtelijker en vereisen meer vakkennis. Kunstleien zijn een lichtere en goedkopere optie, maar hebben misschien niet dezelfde uitstraling als natuurleien. Neem contact op met Dakwerken Aerts Hans voor meer informatie over de verschillende soorten leien en welke optie het beste bij uw behoeften past.”

Als u op zoek bent naar betrouwbare en professionele dakwerken in de regio Leuven, dan is Aerts Hans uw ideale partner. Wij bieden kwaliteit, vakmanschap en maatwerkoplossingen voor al uw dakbehoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij u kunnen helpen met uw dakproject in de regio leuven. Op zoek naar idee voor dakbedekking, neem dan een kijkje bij onze leverancier van dakpannen, Wienerberger. 

Wienerberger is een toonaangevend bedrijf in de bouwsector, gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige keramische bouwmaterialen. Hun website biedt uitgebreide informatie over hun producten, diensten en duurzaamheidsinitiatieven.

Wienerberger biedt een breed scala aan bouwmaterialen, waaronder gevelstenen, dakpannen, bakstenen en kleiklinkers. Ze leveren materialen voor zowel residentiële als commerciële bouwprojecten.

Het bedrijf zet zich in voor duurzaamheid en heeft diverse maatregelen genomen om de milieuprestaties van hun producten te verbeteren. Ze streven naar energie-efficiëntie in hun productieprocessen, maken gebruik van hernieuwbare energiebronnen en hebben aandacht voor materiaalrecycling en afvalvermindering.

Op de website van Wienerberger vind je gedetailleerde productinformatie  en inspiratie.