Dakwerker Leuven
Dakwerker Leuven

LAATSTE NIEUWS

Welkom op onze vernieuwde website

Dakwerken Aerts Hans – Dakrenovaties in Leuven en omgeving

Welkom bij Dakwerken Aerts Hans, uw betrouwbare partner voor dakwerken en dakrenovaties in de regio Leuven. Als familiebedrijf hebben we jarenlange ervaring en expertise in het leveren van hoogwaardige dakwerkzaamheden.

Dakwerken Leuven

Wij bieden een breed scala aan dakwerkzaamheden aan, waaronder:

  • Dakrenovatie
  • Dakbedekking
  • Dakherstelling
  • Dakisolatie
  • Zinkwerken

Onze getalenteerde en ervaren dakwerkers zorgen ervoor dat uw dak er weer als nieuw uitziet en optimaal presteert.

Waarom kiezen voor Dakwerken Aerts Hans?

  • Familiebedrijf met jarenlange ervaring
  • Hoogwaardige materialen en vakmanschap
  • Op maat gemaakte oplossingen voor uw specifieke behoeften
  • Concurrerende prijzen en uitstekende klantenservice

Kies Dakwerken Aerts Hans voor al uw dakwerkbehoeften in Leuven en omgeving. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een gratis offerte.

Als u op zoek bent naar betrouwbare en professionele dakwerken in de regio Leuven, dan is Aerts Hans uw ideale partner. Wij bieden kwaliteit, vakmanschap en maatwerkoplossingen voor al uw dakbehoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij u kunnen helpen met uw dakproject in de regio Leuven

. Op zoek naar idee voor dakbedekking, neem dan een kijkje bij onze leverancier van dakpannen, Wienerberger. 

Wienerberger is een toonaangevend bedrijf in de bouwsector, gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige keramische bouwmaterialen. Hun website biedt uitgebreide informatie over hun producten, diensten en duurzaamheidsinitiatieven.

Wienerberger biedt een breed scala aan bouwmaterialen, waaronder gevelstenen, dakpannen, bakstenen en kleiklinkers. Ze leveren materialen voor zowel residentiële als commerciële bouwprojecten.

Het bedrijf zet zich in voor duurzaamheid en heeft diverse maatregelen genomen om de milieuprestaties van hun producten te verbeteren. Ze streven naar energie-efficiëntie in hun productieprocessen, maken gebruik van hernieuwbare energiebronnen en hebben aandacht voor materiaalrecycling en afvalvermindering.

Op de website van Wienerberger vind je gedetailleerde productinformatie  en inspiratie. 

Dakwerken Scherpenheuvel-Zichem
Dakwerken Aerts Hans
Dakwerken Korbeek-Lo